Opternieft

De ChatGPT Cheat Sheet voor ondernemende vrouwen, coaches en therapeuten

De belangrijkste tips & tricks om ChatGPT in te zetten voor meer dan enkel teksten schrijven, verzameld op 1 A4'tje.

Krijg je niet de resultaten uit ChatGPT die iedereen belooft? I hate to tell you this... maar dat ligt niet aan ChatGPT.

Er zijn 2 redenen waarom je meer tijd kwijt bent met het gebruiken van ChatGPT en energie verliest door teleurstellende resultaten...

#1: Je weet nog niet wat de meest effectieve manier van prompten is.

ChatGPT heeft input nodig (vandaar ook "chat") en op basis van wat jij erin stopt krijg je resultaten terug. Het is dus enorm belangrijk dat je goede input of prompts geeft, want ChatGPT kan op dit moment nog geen gedachten lezen.

#2: Je weet niet wat je nog meer kan doen met ChatGPT behalve teksten schrijven. Wist je dat je ChatGPT voor bijna elk aspect van je zaak zou kunnen toepassen? Zo kan je heel gemakkelijk de dingen die je energie kosten gaan optimaliseren en automatiseren zodat jij jouw tijd en energie in leukere en belangrijkere zaken kan steken.

Ik heb ongeveer een jaar gespendeerd aan zelfstudie, experimenteren en samenwerken met andere coaches, therapeuten, ondernemers en IT & ChatGPT-experts om uit te zoeken hoe je als bezielde solo-ondernemer het snelste de beste resultaten kan halen uit ChatGPT. Het heeft me zelf en mijn coachees al dagen werk en honderden euro's uitgespaard. De belangrijkste tips deel ik in deze ChatGPT Cheat Sheet, gemaakt speciaal voor zielsvolle kennisondernemers en zorgende vrouwen. Zo hoef jij niet al dat werk opnieuw te doen, en kan je er meteen mee aan de slag.

Wat is een Cheat Sheet? Wel, dat is een Engels woord voor een overzichtelijke samenvatting met uitleg, tips en shortcuts. En dat is dus wat je mag verwachten. Deze Cheart Sheet is een overzichtelijke samenvatting van alles wat je moet weten om te starten met ChatGPT, ideaal voor beginners en een handige reminder voor al wat meer ervaren gebruikers.

Ontvang nu gratis deze Chatgpt cheat sheet met...

  1. Enkele belangrijke dingen die je moet weten vooraleer je met ChatGPT gaat werken.
  2. Een handleiding voor hoe je expert prompts schrijft zodat je de beste resultaten krijgt.
  3. Het ultieme prompt voorbeeld dat ik normaal enkel in mijn betalende masterclasses deel.
  4. Hoe jij als ondernemende vrouw, coach of therapeut ChatGPT kan toepassen voor meer dan enkel teksten schrijven voor je Instagram, blog en nieuwsbrief.
  5. Alles in het Nederlands, speciaal ontworpen voor ondernemende vrouwen, coaches en therapeuten - zowel voor beginners als meer ervaren gebruikers.

Door slechts enkele kleine dingen te veranderen heb ik zoveel betere resultaten. Het is zelfs een beetje creepy hoe juist de teksten soms zijn.

Ontvang nu jouw gratis ChatGPT Cheat Sheet

Je ontvangt de Cheat Sheet in je mailbox, check zeker ook je spam en reclame folder ;)

    We respecteren je privacy. Door je emailadres te bevestigen kom je op de mailinglijst van Opternieft en ontvang je de nieuwsbrief met zelfzorgtips. Afmelden kan eender wanneer.