Ontdek hier de ChatGPT Mastery Toolkit

tabby cat touching person's palm
woman spreading her arms
person using MacBook Pro and holding cappuccino

ChatGPT Mastery Toolkit

Ontdek hoe je als ondernemende vrouw, coach of therapeut dankzij AI meer tijd en energie kan vrijmaken voor de dingen die er écht toe doen.

Met de ChatGPT Mastery Toolkit leer je hoe ChatGPT kunt gebruiken om je taken te automatiseren, hoe je gemakkelijker, sneller en efficiënter werkt en toch authentiek en trouw blijft aan jezelf en zo je ideale klanten aantrekt.

Ben jij een ondernemende vrouw, coach of therapeut die:

... veel tijd stopt in het maken van content en marketing zonder dat het iets oplevert?

... moeite heeft om je werk-privébalans te vinden?

... het gevoel heeft dat je altijd aan het werk bent?

... nooit tijd of energie lijkt te hebben, ook niet goed voor jezelf te zorgen?

En heb jij ook het gevoel dat je:

... te veel tijd kwijt bent aan taken die je kunt automatiseren of uitbesteden?

... niet genoeg tijd hebt om te focussen op je belangrijkste doelen?

... meer tijd en energie nodig hebt om te doen wat je leuk vindt?

Beeld je in hoe het zou zijn als...

je een gevoel van balans zou hebben zonder constant te denken dat je iets anders aan het doen zou moeten zijn?

je eindelijk duidelijke doelen hebt, zowel privé als in je zaak, én je deze ook nog eens realiseert?

je in plaats van overweldigd en futloos, vol energie en met focus aan je dag begint én je dag met voldoening kan afsluiten?

Na het gebruiken van de ChatGPT Mastery Toolkit ben je in staat om:

 • ChatGPT te gebruiken om taken sneller en beter uit te voeren, en sommige zelfs volledig te automatiseren.
 • Je focus te richten op wat belangrijk is en je droomleven dichterbij te brengen.
 • Meer tijd en energie te hebben voor de dingen die er écht toe doen, zoals samenwerken met je ideale klanten, tijd doorbrengen met familie en vrienden, knuffelen met de kat of hond, gewoon een hele dag lekker niks doen,...

Speciaal voor zielsvolle ondernemers en solopreneurs – is de ChatGPT Mastery Toolkit ontworpen om het allerbeste uit de ChatGPT-technologie te halen, zowel in je werk als in je persoonlijke leven.

De ChatGPT Mastery Toolkit is een digitale gereedschapskist vol met diepgaande inzichten en handige gidsen die je stap voor stap door de wereld van ChatGPT leiden. Of het nu gaat om het creëren van converterende content, het uitbouwen van je zaak of het boosten van je persoonlijke groei – deze toolkit heeft het allemaal.

Binnenin vind je een schat aan handleidingen, werkbladen en toepassingen, plus concrete voorbeelden. Ik heb het zo ontworpen dat het niet alleen jouw kennis over ChatGPT vergroot, maar je ook inspireert om AI op een creatieve en ethische manier in je dagelijkse werk te integreren.

Wat zit er in de ChatGPT Mastery Toolkit? Ontdek het hier!

Wat ga je allemaal kunnen leren?

 • Wat ChatGPT is en hoe het werkt (zonder overweldigende technische shizzle maar in gewone mensentaal)
 • Het Opternieft framework met 4 basisprincipes voor je onderneming én je zelfzorg die ervoor zorgen dat je vanuit flow kan leven en ondernemen.
 • Op welke manieren je met ChatGPT mensen kan helpen én geld kan verdienen zonder dat je nog harder moet werken of alles moet uitbesteden.
 • Hoe je een origineel en authentiek resultaat kan krijgen zonder te vervallen in generische en algemene teksten, door mijn formule voor prompts toe te passen.
 • Waar je op moet letten wanneer ChatGPT gebruikt - safety first!
 • Hoe jij ChatGPT kan inzetten in je dagelijkse leven (werk én privé) - en zo meer tijd, energie en geld creëert voor de dingen die echt belangrijk zijn.
 • Concrete voorbeelden en prompts die je gewoon kan kopiëren - en waarmee je meteen een hoop tijd bespaart.

Wat maakt de ChatGPT Mastery Toolkit zo speciaal?

 • Het is volledig in het Nederlands, speciaal voor coaches en therapeuten gemaakt, met begrijpelijke taal en hartverwarmende ondersteuning.
 • Eenvoudig en efficiënt: Geïnspireerd door de principes van minimalisme en slow living, biedt deze toolkit een simpele, effectieve en stapsgewijze benadering om je onderneming en je leven in balans te brengen.
 • Meer dan alleen ondernemen: Het gaat niet alleen om het opbouwen van je zaak, maar ook om het opbouwen van jezelf. Van het cultiveren van zelfzorg tot het omarmen van je volledige potentieel als ondernemer en als mens.

In 2023 heb ik al 3 keer een masterclass gegeven voor meer dan 25 ondernemende vrouwen, coaches en therapeuten. Dit zijn enkele reacties...

"In plaats van elke keer zelf te moeten bedenken hoe ik hetzelfde op een andere manier kan zeggen, laat ik dit nu door chatgpt doen. Dit bespaart me veel tijd en moeite."

"Ik heb mijn salespage met chatgpt geschreven op 1 uur tijd. Dit is een enorme tijdwinst, en de tekst is ook nog eens heel goed."

"Mijn algemene voorwaarden, privacy verklaring en cookie beleid heb ik in 1 uurtje geschreven met chatgpt. Dit was een hele klus, maar chatgpt heeft het heel goed gedaan."

"Ik heb mijn aanbod verder op punt gesteld en helemaal uitgewerkt op een paar dagen tijd. Dit was een hele uitdaging, maar chatgpt heeft me enorm geholpen."

"Ik heb teksten voor meditaties uitgewerkt met chatgpt. Deze gebruik ik in mijn praktijk maar ook voor mezelf. De meditaties zijn heel waardevol voor me."

"Chatgpt is een geweldig hulpmiddel. Ik gebruik het als klankbord wanneer ik tegen mijn eigen limiterende gedachten aan loop of blokkeer op iets. Chatgpt helpt me om mijn gedachten te ordenen en nieuwe inzichten te krijgen."

Maar hoe zit het dan met...?

Er zijn twee dingen waar de meeste ondernemers, coaches en therapeuten bezorgd over zijn bij het gebruik van artificiële intelligentie. Dat het niet authentiek overkomt en dat AI de mens (of hun job) zal vervangen.

Het gebruik van tools zoals chatgpt en google bard kan ook op een authentieke manier. Sommige mensen zijn bang dat het gebruik van tools zoals chatgpt en google bard niet authentiek is. Ze denken dat deze tools hun eigenheid en creativiteit zullen ondermijnen. In deze toolkit krijg je een eenvoudig framework waardoor je AI leert te gebruiken op een manier die past bij je eigen stijl en manier van werken.

Artificiële intelligentie is geen vervanging voor menselijkheid maar kan juist meer tijd en ruimte vrijmaken voor persoonlijk contact. Een terechte bezorgdheid. Daarom is het belangrijk om mijn framework toe te passen. Daarnaast kan je door taken te automatiseren of delegeren, juist meer tijd hebben voor de dingen die er echt toe doen, zoals tijd doorbrengen met jouw klanten, familie, vrienden,...

Wie ben ik?

Mijn naam is Annick en ik ben een fulltime catmom, fervent wandelaar, hobby smartphone fotograaf, intellectuele sensatiezoeker, creatieve duizendpoot, gevoelig kreeftje en moonchild.

Naast meer dan 20 jaar werkervaring waarvan de laatste 8 jaar als zelfstandige (eerst in bijberoep, daarna in hoofdberoep) heb ik ook een diepgaande vorming. Twee masteropleidingen in de menswetenschappen, verschillende trainingen in algemene en klinische psychologie, specialisatie in trauma en trauma informed yoga, reiki en somatische oefeningen. Ik heb ook een achtergrond in data science en analyse.

De ChatGPT Mastery Toolkit, een creatie geboren uit mijn eigen reis en de lessen die ik onderweg heb geleerd.

In de herfst van 2022 zat ik er eventjes helemaal door. Hoewel ik mijn omzet dat jaar had vervijfvoudigd was ik als ondernemer opnieuw in een ratrace beland. Net zoals voor mijn burn-out, toen ik als data analist werkte bij een groot financieel bedrijf. Ik voelde de bui dus al hangen en nam net op tijd een stapje terug.

Met als gevolg dat mijn inkomen ook drastisch verminderden.

Want dat is jammer genoeg de harde realiteit van veel soul- en solo-preneurs: vrouwen die een eenmanszaak (ahum, eenpersoonzaak - alsjeblieft) hebben, in hoofd- of bijberoep, en vooral vanuit hun ziel en passie ondernemen. Wanneer je dan iets tegen komt, of je wil even wat gas minderen en van zelfzorg een prioriteit maken, dan hangt daar meestal een stevig prijskaartje aan vast in de vorm van een verlies van inkomsten.

Dankzij mijn harde werk had ik gelukkig wat buffer kunnen opbouwen, maar er moest ook iets structureel veranderen.

Intro: ChatGPT. Toeval wil dat in diezelfde periode OpenAI ChatGPT-3.5 had gelanceerd. Door mijn IT- en data science achtergrond blijf ik graag op de hoogte van die dingen. Samen met mijn vriend zijn we ons daar in gaan verdiepen met als gevolg dat ik steeds meer dingen kon gaan automatiseren en mijn omzet langzaam terug zag stijgen zonder dat ik daar meer tijd en energie in moest gaan steken.

Ondertussen is mijn vriend een veel bevraagde expert op vlak van generative AI en adviseert hij bedrijven zoals SAP, Google, Microsoft, Amazon,... En heb ik een toolkit gecreëerd met al die informatie, maar dan voor hoe je als solo- en zielsondernemer ChatGPT kan inzetten in je zaak én in je zelfzorg.

Met de ChatGPT Mastery Toolkit zul je ontdekken dat technologie en zachte, verzorgende energie samen kunnen gaan, elkaar kunnen versterken en je kunnen helpen om te bloeien in elke dimensie van je leven.

Praktische info:

Na het bestellen ontvang je een link voor het Notion dashboard van de Toolkit. In dezelfde mail krijg je ook een stap voor stap handleiding als je nog geen ervaring hebt met Notion.

FAQ:

Moet je de betalende versie hebben van ChatGPT om de toolkit te gebruiken?

Nee, de meeste tips en principes werken prima in de gratis versie. Waar dit niet het geval is, benoem ik dat ook in de instructievideo's.

Hoe lang heb ik toegang tot de toolkit?

Als je de instructies in de email volgt en het dashboard kopieert naar jouw eigen werkruimte in Notion, dan is deze voor altijd van jou.

Ik heb nog absoluut geen ervaring met ChatGPT, ga ik dan wel kunnen volgen?

Absoluut! Kijk zeker de eerste filmpjes en de demo waarin ik je toon hoe je een account aanmaakt en hoe ChatGPT werkt.

Wat als er iets niet lukt?

Dan kan je mij gewoon een mailtje sturen op annick@opternieft.be

Twijfel je over...

de prijs?

De ChatGPT Mastery Toolkit kost €49,- exclusief BTW. Dit is ver beneden de waarde van wat je zal leren. Als je mijn framework en de tips toepast, kun je gemakkelijk honderden euro's besparen en je inkomsten verveelvuldigen. En dat zeg ik niet zomaar: zelf heb ik dit jaar zo'n 500 euro kunnen herinvesteren in opternieft omdat ik op andere dingen geld heb kunnen besparen dankzij ChatGPT. Daarnaast zijn mijn inkomsten consistent gebleven terwijl ik minder uren heb gewerkt (mijn intentie voor 2024: naast minder uren werken ook meer inkomsten :) Doe je mee?)

de tijd?

Dat hangt van jou af! Neem toch zeker een uurtje of twee de tijd om door de filmpjes van de introductie te gaan en de oefeningen te doen. Daarna raad ik aan om gewoon zoveel mogelijk te experimenteren. In het begin zal je er wat meer tijd en energie in moeten steken om tot goede resultaten te komen, maar net zoals bij het opbouwen van goede gewoontes zal je merken dat je op een paar dagen, weken of maanden enorm veel tijd kan uitsparen!

de nodige kennis?

Je hebt geen tot weinig ervaring met tools zoals ChatGPT nodig om de toolkit te volgen. Ook als je niet technisch onderlegd bent, en de gratis versie gebruikt, kan je de toolkit gebruiken.

Dus wat houdt je nog tegen?

Koop de ChatGPT Mastery Toolkit en ontdek hoe je meer tijd en energie kunt vrijmaken voor de dingen die er écht toe doen!

Ontdek de ChatGPT Mastery Toolkit hier:

Na 3 masterclasses en een jaar intensief werken met ChatGPT heb ik al mijn kennis en ervaring met deze tool als coach in een handige en overzichtelijke toolkit gestopt. Zodat jij niet moet wachten totdat ik nog eens een masterclass geef en je gewoon meteen kan doorklikken naar waar jij op dat moment nood aan hebt. Dit waren alvast enkele reacties van de deelnemers van de masterclasses: