Opternieft

5 essentiële trackers voor ondernemende vrouwen

Meer energie en balans, ook wanneer je weinig tijd hebt? Ontdek de 5 essentiële trackers om de juiste zelfzorggewoontes te ontwikkelen en zo je droomleven als vanzelf te creëren.

Gewoontes hebben we allemaal. Alleen zijn we ons daar niet altijd bewust van (juist omdat het gewoontes zijn.) En daarin schuilt dan meteen ook het gevaar: als je niet oplet ben je gewoon op automatische piloot een leven aan het creëren dat je helemaal niet wil! Dus bewust kiezen voor ondersteunende gewoontes is essentieel voor een goede zelfzorg (en een succesvolle zaak.)

Ondertussen heb ik al tientallen vrouwen begeleid in hun pad naar een betere zelfzorg. Op basis van mijn ervaringen heb ik een toolkit samengesteld van 5 trackers die je helpen om de juiste gewoontes op te bouwen en vol te houden.

Ontvang nu gratis deze zelfzorg toolkit met...

  1. Zelfzorg Tracker: Houd bij welke zelfzorgactiviteiten je dagelijks uitvoert om je welzijn te bevorderen. Van meditatie en beweging tot het lezen van een goed boek, volg je voortgang en geef je jezelf de aandacht die je verdient.
  2. Energie Tracker: Ontdek de sleutel tot het beheren van je energie met deze tracker. Identificeer welke activiteiten je energie geven en welke energie kosten, zodat je beter kunt plannen en jezelf kunt beschermen tegen uitputting.
  3. Menstruatie Tracker: Leer je menstruatiecyclus kennen en begrijpen met deze handige tracker. Ontdek je patronen, anticipeer op veranderingen in energie en productiviteit, en geef jezelf de ruimte om te rusten wanneer je dat het meest nodig hebt.
  4. Maan Tracker: Verbind je met de maanfasen en ontdek hoe ze jouw energie beïnvloeden. Deze tracker biedt een bonus-cheatsheet met informatie over de verschillende maanfasen en welke taken het beste bij elke fase passen.
  5. Gewoonte Tracker: Houd de voortgang bij van de nieuwe gewoontes die je wilt implementeren. Of het nu gaat om het vroeger opstaan, regelmatig bewegen of gezonder eten, deze tracker helpt je gemotiveerd te blijven en door te zetten.

Als bonus heb ik er ook nog een template voor een energiedagboek aan toegevoegd, een maancyclus cheat sheet zodat jij weet welke taken het beste overeenstemmen met de energie van de maan (en je vruchtbaarheidscyclus) én een weekplanner om je doelen, intenties en prioriteiten duidelijk te houden doorheen de week.

Get into the habit of asking yourself, "Does this support the life I’m trying to create?"

5 essentiële trackers voor je dagelijkse zelfzorg

Ontvang de gratis pdf door hier je emailadres achter te laten

    We respecteren je privacy. Door je emailadres te bevestigen kom je op de mailinglijst van Opternieft en ontvang je de nieuwsbrief met zelfzorgtips. Afmelden kan eender wanneer.